sex gezocht op parkeersex

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 28 jaar
Zoekt een: Man
Provincie: Zuid-Holland
Ik zoek een: Man
Sex voorkeuren: Orale Sex, Sex, Pijpen, Tongzoenen, Romantisch, Parkeerplaatssex

Klik hier om mij een bericht te sturen! (Registratie verplicht)

Ik ben Anneke, 28 jaar uit Rotterdam, met een lekker lijf, al zeg ik het zelf, ik ben gek op spanning alleen ben ik tot nu toe niet de juiste mannen tegengekomen denk ik want steeds wilde ik dingen die zij niet wilden? Is parkeerplaatssex dan zo ontzettend extreem? Nee toch?

Ben ik dan gewoon een aparte vrouw? Of ben ik steeds die mannen tegengekomen zonder die portie lef, die je toch echt nodig hebt om mij te kunnen bevredigen? Ik hou niet van dat standaard nummertje 1x per week, of 2x, ik hou van grenzen aftasten, en er misschien zelfs even overheen stappen, want grenzen zijn er om te verbreden, toch?

Ik heb via via gehoord, dat parkeerplaatssex echt verschrikkelijk geil kan zijn, en ik heb daar nog geen ervaring mee, dus ik ben op zoek naar iemand die of, net als ik geen ervaring heeft, of eens over die drempel wil stappen (als die er is) en die stap samen met mij gewoon een keer wil wagen! Want alleen is maar alleen,  genieten kan je beter met zijn tweeen doen, en wie weet wat we daar ter plekke nog tegenkomen toch? Of misschien ben jij juist diegene die gek is op parkeerplaatsex, en mij eens mee kan nemen naar dat ene plekje waar zoveel te beleven valt?

Ik wacht het af, ik laat me verassen! Wat denk je, durf jij het aan? Ik hoop snel iets van je te horen!

Stuur me nu een bericht of een knipoog (Registratie verplicht)

Vanavond Buiten sex! telt 118639 leden waarvan 2735 nu online

profielen