ik wil buiten sex nu

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 52 jaar
Zoekt een: Man
Provincie: Flevoland
Ik zoek een: Man
Sex voorkeuren: Orale Sex, Sex

Klik hier om mij een bericht te sturen! (Registratie verplicht)

Mollige vrouw, 52 jaar, met een stevige partij borsten, dat ben ik, ik ben al jarenlang getrouwd met dezelfde man, nooit een ander gehad, maar mijn sexleven dreigt een beetje in te dutten, ik weet wel, dat zie je vaak, maar ik had het zo graag willen voorkomen! Heb zin in spanning, heb zin in buiten sex!

Heb het thuis al eens voorgesteld hoor, om eens naar dat ene spannende plekje te gaan hier in de buurt, om daar eens wat aan elkaar te gaan frunniken, maar het antwoord is en blijft nee, en toch verlang ik er ontzettend naar om die spanning weer te voelen, niet dat verplichte nummertje op bed, maar gewoon eens lekker gek doen! Niet dat ik iets tekort kom hoor nee dat niet, maar ik wil gewoon eens iets anders!

Regelmatig rij ik er langs, een veldje verschuild achter een paar bomen, dus voor voorbijgangers goed genoeg verborgen, maar o zo spannend om eens lekker te genieten van elkaar! Is het dan zo gek dat ik zulke gedachtes heb? Moet ik dan toch maar genoegen nemen met dat nummertje op bed, wat ik al jaren heb? Ik wil buiten sex!

Ben jij die jongen of man, die net als ik verlangt naar eens iets anders, en ben jij op zoek naar een spannende, en vooral geile dame, die overal voor in is! Sex voor de sex zonder verdere verplichtingen? Dan ben je bij mij zeker aan het goede adres!

Stuur me nu een bericht of een knipoog (Registratie verplicht)

Vanavond Buiten sex! telt 118639 leden waarvan 2735 nu online

profielen